-->
Eredetileg ez a blog 2 éve egy Nessie&Jacob-os történetnek indult.. Lett első és második része, de sajnos hülye voltam és letöröltem minden egyes fejezetet. Így már csak az emléke maradt meg.. hogy valaha volt... :')
Hiányzik nagyon, de már nem tudok mit tenni. Lehetetlen lenne visszacsinálni. Egyébként is sok blogom van.. itt pedig nincs semmi.. Úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm a történeteim egy helyre. Erre esett a választás. Minden egyes eddigi meglévő történetem/novellám itt fog lenni. Egy helyen összegyűjtve. Sokkal egyszerűbb így megtalálni őket mind az erre tévedőknek, mind nekem. Most csak ennyit akartam.. sorjában fogom feltenni bejegyzésekre osztva őket.
Ha akarsz, írj a chat-be, vagy akár a bejegyzések alá kommentbe.
Én már annak örülni fogok, ha valaki erre jár.. :')

Elérhetőségek:

2012. június 2., szombat

Shadows.#

A lány némán nézte az ijesztő, de mégis gyönyörű alak közeledését. A félelem érzete hatalmába kerítette minden egyes porcikáját, de nem menekült. Zsigereiben érezte: "Itt a vég." Tudta, hogy innen már nincs menekvés. Pedig oly sok ideig figyelte őket, tanulmányozta viselkedésüket, szokásaikat. Azért tette, hogy a világ tudatára adja létezésüknek bebizonyított tényét. A feladatot nem önként vállalta, belekényszerítették nálánál sokkal nagyobb hatalmak, aminek nemet -ő egy egyszerű ember- nem mondhat. A feladattal együtt az élete is gyökeresen megváltozott. Az árnyak tisztában voltak vele, hogy figyeli őket, s ezt a tudatára is adták. Evangeline egy egyszerű átlagos napja során épp hazafelé tartott. Mindig ugyan azon az úton haladt nap mint nap. Végig a főutcán, majd át a sikátoron. A lámpák gyér fénye kevésnek bizonyult áttörni a sötétség leplén. Egy hirtelen jött széllökés felborzolta hajszálait, s a testén remegés futott keresztül. Ez a terület elég sokszor szerepelt már az újságokban. Brooklyn egyik legborzalmasabb környéke volt; nem igazán volt tanácsos a fiatal lányoknak erre járnia az éjszaka folyamán. Line-nek is mondták, de hiába. A lány makacssága nem ismert határokat. Minden este megtette ugyan azt az utat, de ezen az estén nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szoktak. Szemtől szembe találkozott az éjszaka egyik teremtményével. Egy olyan lénnyel, aki túlélte saját halálát és most más emberek vérét szívva, tengődve éli mindennapjait, míg csak el nem kárhoztatik. Valaha egy életerős férfi lehetett, feleséggel s talán gyerekekkel. Boldogan élt, míg nem megmarták azok, akiket erre felé csak a rémmesékben emlegetnek "Éjszaka Démona"-ként. De a valóságban nem mások, mint vámpírok. Azok a lények, akik ellen holmi fokhagymával és kereszttel akarnak védekezni. Ezek mindegyike hatástalan ellenük. Őket nem lehet csak úgy megölni.. az egyetlen fegyver, ami végezhet velük az a kőris karó. Ennek tudatában volt Line is, de semmi sem volt nála. Tehetetlenül hátrált, míg végül hátával a falnak ütközött.  Nem menekült, már nem volt értelme. A vámpír a lányra vetette magát, s szívni kezdte annak íncsiklandó vérét. Két lehetősége volt Line-nek. A férfi vagy végez vele, vagy magához hasonlóvá változtatja. Személy szerint jobban örült volna az elsőnek, de itt az ő döntése nem számított. Vámpírrá vált. Egy számára gyűlöletes teremtménnyé. Átváltoztatója magára hagyta és azóta Evangeline-t se látta senki. Se emberként, se vámpírként...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése